SRETNA NAM VITIGODIŠNJICA

celebration

Danas je tačno 5 godina, od kako postoji ovaj divan community i kako sam objavila svoj prvi tekst na temu: (klik na link —>25 JUN, Svetski dan vitiliga), koji je za samo par dana imao preko 10 000 pregleda i nekoliko hiljada podela na društvenim mrežama. Moj tekst je okupio dosta ljudi koji su se kasnije povezali i našli komfor u grupi: Vitiligo Srbija.
Danas, Vitiligo Srbija se „upgraduje“ ili da kažem lepo: prerasta u jedan veliki „helloviti“ community sa čijim radom i akcijom je upoznata globalna vitiligo zajednica. Moj poklon za godišnjicu je novi website: helloviti.com, koji će ujedno i biti novo ime grupe. Kada sam pristupila globalnoj viti zajednici, moja ideja je bila da lobiram da velike i razvijene organizacije (poput Vitiligo Research Fondacije, SAD) pomognu manjim grupama podrške po pitanju tabu tema kao što je bio vitiligo. I to će zvanično da se desi sledeće godine u Beogradu, 25. juna je predviđen za Svetski dan vitiliga.

        Zašto helloviti.com? Zadnjih par godina me je kontaktiralo dosta vitiliganaca sa raznim pitanjima, a koji nemaju prebivalište u Srbiji. Verovali ili ne grupa, VITILIGO SRBIJA/ VITILIGO SERBIA na Facebook stranici okuplja vitiligance iz: Rumunije, Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Makedonije, Rusije, Austrije, Norveške, Nemačke, Amerike … Pričamo o raznim temama koje se tiču ili su povezane sa vitiligom (o tome će se više pisati na ovom sajtu) i zato ime grupe mora da evoluira (u jedinstveno ime) kao što se naše teme o zdravlju šire.

       Helloviti.com je community namenjen svima koji čitaju na srpskom, koji imaju vitiligo ili neko koga vole ima vitiligo, koji su znatiželjni u vezi vitiliga i žele malo više da se informišu o novim temama, tretmanima, vestima iz sveta
       Helloviti.com od danas ne poznaje državne granice. Dobrodošli!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s