I DŽOE ROGAN IMA VITILIGO (UFC)

Osvrćući se unazad, UFC je odigrao neke od najlegendarnijih borbi u čitavoj istoriji borilačkih sportova, i sve to u manje od dve decenije. UFC je proslavio i ljude koji su povazani sa samom industrijom, poput Džozefa Džejmsa Rogana, komičara i komentatora.

Džoe Rogan levo

2002. godine, Dana Vajt, predsednik Ultimate Fighting Championshipa je angažovao Džoe Rogana kao UFC komentatora u zamenu za besplatne ulaznice za njega i njegove prijatelje. Petnaestak besplatnih nastupa kasnije, Rogan je prihvatio platu za ovaj posao.
Rogan je dva puta osvajao nagradu za Wrestling Observer Newsletter za najbolje najave na televiziji i četiri puta je proglašen za Personaliti godine Svetskih MMA nagrada.

Joe Rogan levo, Mc Gregor desno

Na internetu nema puno informacija o njegovom vitiligu sem da ga ima na rukama i nogama.

Čuvši uspešne rezultate koje daje Carnviore dijeta, vrste mesne dijete, Rogan se pitao da li bi mu ona pomogla sa vitiligom. Nakon mesec dana držanja ove dijete Rogan je rekao da je primetio najbolje rezultate koje je ikada imao: izgubio je 12 kilograma i osećao se neverovatno dobro jer mu se vratila energija. „Mnogo bolova koje sam imao je nestalo, vitiligo mi se povukao (ne totalno ali vrlo primetno). Impresioniran sam. “ Carnviore dijeta je restriktivna dijeta u kojoj se konumira meso, riba, jaja i mlečni proizvodi, a izbacuje se ili svodi na minimun: voće, povrće, semenke, lagumi i zrnevlje.

Joe Rogan


Postoje neki nedostaci o načinu ishrane poput ove. Healthline online wellness community je izvestio da se zbog visokog nivoa masti, holesterola i natrijuma mogu javiti komplikacije kod nekih ljudi, ali nije bilo dovoljno istraživanja na tu temu. Na njihovom sajtu piše: „Konzumiranje velikih količina zasićenih masti na mesnoj dijeti može biti zabrinjavajuće.
Nijedno istraživanje nije analiziralo efekte konzumiranja isključivo životinjske hrane. Zbog toga su efekti konzumiranja tako visokih nivoa masti i holesterola nepoznati.

Joe Rogan
Joe Rogan o dijeti koju je konzumirao (izvor: Youtube)

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s